Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 1 zi lucratoare.
Promotie valabila in perioada 31-05-2024 - 31-12-2028 in limita stocului disponibil.
Descriere - Dansul Energetic
Fragmente din cartea, Dansul energetic de la editura Dharana.
Orice miscare poate insemna o fereastra spre viata. Pe masura ce veti deschide mai multe ferestre spre viata va dati acces la bucuria de a trai.
Uneori pot aparea situatii in care bolile cronice scot persoana din activitate, silind-o sa traiasca in suferinta si alienarea sufleteasca.
Niciodata nu este timpul pierdut! Intotdeauna se poate reveni la o viata frumoasa si infloritoare!
Dansul energetic poate readuce normalitatea in aproape orice situatie ne-am afla.
Este posibil acest proces intrucat dansul energetic actioneaza concomitent in toate planurile vietii, atat in cele subtile, cat si in cele materiale:
·in planurile subtile - dansul energetic taie corzile energetice cauzatoare de suferinta, determinate de relatiile deficitare;
·in corpul fizic - dansul energetic contribuie la dinamizarea blocajelor energetice ca efect al suferintelor cronicizate. De asemenea, dansul energetic contribuie la refacerea tesuturilor afectate de suferinte.
Cele doua forme de vindecare pot asigura refacerea treptata si sigura atat timp cat persoana suferinda se supune unui program constant si riguros de terapie.
Daca suferintele acute pot afecta doar ratiunea, suferintele cronice pot afecta deopotriva gandirea si tabieturile zilnice.
Bolnavul cronic poate fi subjugat de necesitatile dictate de suferinta.
.....
Este doar o iluzie ca nu suntem norocosi, atat timp cat avem la dispozitie un univers divers si bogat. Daca actionam cu spirit creator, dintr-o data, in fata noastra, se deschid oportunitati nebanuite.
Din proprie experienta am ajuns la concluzia ca starile de bogatie sau de saracie, de sanatate sau de suferinta sunt alegeri pentru care putem opta la tot pasul.
Chiar daca avem la dispozitie optiunea de a fi mereu impliniti si sanatosi, putini stim sa cultivam aceste calitati. Cei mai multi dintre noi ratam aceasta oportunitate din lipsa de cunoastere si din frica de a iesi din zona de confort.
.....
Va recomand sa va organizati astfel incat dansul energetic sa devina o obisnuinta zilnica, pe care sa o practicati din necesitate fireasca.
Suntem meniti sa facem miscare pe tot parcursul vietii.
Fiinta noastra are nevoie de mai multa dinamizare datorita faptului ca, in ultimii 4000 de ani, prin facilitatile pe care ni le-am creat, am devenit prea statici.
Dansul energetic ne da posibilitatea sa ne cultivam pe niveluri energetice dinamice de foarte mare intensitate, compensand lipsa de miscare cu care era obisnuit sa traiasca omul preistoric.
Desi in timpul dansului nu depunem efort fizic prea mare, arderile sunt foarte intense intrucat acestea sunt declansate si intretinute de aportul de energie atras din univers prin conexiunea prioritara creata atat intre trup si cer, cat si intre trup si pamant.
Acesta este motivul principal pentru care, in timpul dansului, corpul se incinge precum filamentul unui bec.
Daca, in cazul becului, filamentul este conectat la o sursa de energie electrica de polaritate "+” si "-”, in cazul dansului energetic trupul indeplineste acelasi rol, comportandu-se ca un conductor electric, ancorat intre cer si pamant.
.....
Spre deosebire de alte tipuri de terapii, care necesita actiuni mai laborioase si mai complicate, in dansul energetic va implicati cu relaxare si minim de efort.
Desi efortul in dansul energetic este minim, efectele sunt cu totul si cu totul spectaculoase.
De exemplu, in viata de zi cu zi, arareori vi se intampla sa plangeti de fericire.
In timp ce practicati dansul energetic, in doar cateva minute de terapie, ochii pot fi inundati de lacrimi de fericire, iar chipul va poate deveni luminos.
Dansul energetic se manifesta cu mare impact si asupra corpului fizic.
Atunci cand dansam, devenim mai frumosi. Starea de frumusete emanata prin dansul energetic ne amprenteaza intreaga fiinta.
Se intampla acest proces intrucat dansul energetic pune in armonie valorile corpului cu valorile universului.
Ca urmare a dansului energetic, corpul nostru fizic va tinde spre perfectiune intrucat energiile universului tind spre perfectiune.
.....
Dansul energetic are un impact determinant asupra spiritului uman. Acest fenomen este generat de faptul ca prin dans ne conectam la structurile de inalta constiinta spirituala din univers.
Prin dansul energetic putem deveni mai deschisi spre cunoasterea avangardista si de mare har, traind o viata mai elevata si mai curata.
.....
Este foarte important sa urmarim ca potentialul interior sa fie tot timpul mai mare decat potentialul spatiilor cucerite.
Atunci cand nu putem manifesta suficienta forta in a guverna spatiile cucerite, acestea se indreapta impotriva noastra, distrugandu-ne structurile de putere.
.....
Atunci cand avem de administrat bogatii foarte mari, avem tendinta de a ignora sufletul - cel mai important dar al vietii.
De cele mai multe ori, ignoranta de sine se instaleaza pe fondul solicitarilor prea mari venite din directia "spatiilor” excesive, pe care le-am cucerit in decursul timpului.
Acesta este motivul principal pentru care, de multe ori, exista tentatia de a trai viata acumuland valori materiale si sa nu acordam suficienta importanta unor aspecte care tin de sanatatea si securitatea noastra.
Pe fondul neglijentei de sine, de la un moment dat, energiile potrivnice se pot somatiza, cauzand boli.
Pentru a repara dizarmoniile aparute este necesar ca, din cand in cand, sa ne oprim din aceasta cursa fara sfarsit, sa ne evaluam puterile si sa ne organizam, astfel incat potentialul nostru sa fie indestulator pentru solicitarile venite din directia "spatiilor” pe care le gestionam.
Atunci cand nu aveti puterea de a organiza si conduce valorile pe care le detineti, manifestati tendinta de a va precipita, iar pe acest fond viata voastra risca sa intre in deriva.
In contrast cu aceasta optiune, atunci cand aveti o rezerva de energie, puteti utiliza cu mai mare eficienta TIMPUL - cealalta bogatie esentiala pe care o primiti la nastere.
Acesta este motivul principal pentru care in timpul dansului energetic vom renunta in mod deliberat la majoritatea "spatiilor” din viata noastra, ramanand cu strictul necesar. Facem acest demers cu scopul de a da posibilitatea sufletului sa expandeze cat mai mult in acest univers.
Renuntarea deliberata la "spatii” poate fi realizata prin taierea legaturilor energetice inutile si paguboase, pe care le-am construit in timp.
Traind, in mod constient, intr-un spatiu restrans, sufletul se elibereaza de incorsetari si limitari, expansionand spre oportunitatile care pot asigura starea de sanatate si vitalitate.
Atunci cand bunurile sunt guvernate in mod armonios, contribuie cu mare impact in scopul binelui, atat pentru noi cat si pentru semeni.
Principalul instrument de guvernare a vietii este atentia.
In momentul in care atentia ne este distrasa, nu ne mai putem da acces la bucuriile vietii. Cele doua forme principale care ne pot distrage atentia sunt:
·simturile naturale (cele cinci simturi);
·bogatiile pe care le avem in stapanire.
Pentru a avea un "spatiu” de siguranta, in timpul dansului energetic vom cauta sa reducem la minim influenta entitatilor care ne pot distrage atentia.
Acesta este principalul motiv pentru care, in timpul dansului, vom proceda la retragerea simturilor si la reducerea spatiului de deplasare pe un teritoriu cat mai mic numit "SPATIU SACRU”.
Prin "spatiu sacru” intelegem acel "teritoriu” care asigura securitatea eului divin, care este sufletul.
Nenorocirile vin pe fondul acumularii de karma si energie negativa.
In momentul in care aplicam dansul energetic, ne elevam starile de constiinta si, pe acest fond, se elibereaza energiile negative.
In locul energiilor negative se instaleaza energiile puritatii si ale elevarii spirituale venite din imensitatea universului.
Principiile de reducere a spatiului de expunere si dilatarea timpului se pot aplica in toate strategiile de viata, ori de cate ori simtiti ca nu reusiti sa inaintati pe drumurile pe care doriti sa le accesati.
Cercetarile realizate in acest domeniu au ajuns la concluzia ca majoritatea oamenilor au o respiratie deficitara, ducand o viata austera din punct de vedere energetic.
Unul dintre scopurile esentiale ale dansului energetic este reglarea procesului respirator.
Sunt multe tehnici de respiratie, dar, din pacate, majoritatea apeleaza la factorii mentali. Din aceasta cauza, aceste proceduri nu sunt aplicabile decat din punct de vedere teoretic.
Se intampla acest fenomen pentru ca mintea poate fi distorsionata de cateva zeci de ori pe secunda din cauza milioanelor de energii cu care suntem in contact.
Pentru a iesi, cat de cat, de sub controlul mintii profund instabile si volatile, vom cauta sa transferam responsabilitatea actului respirator in corp - un teritoriu mai putin vulnerabil din punctul de vedere al interactiunii cu energiile universului.
Corpul fizic poate fi considerat un suport stabil intrucat aici sunt depozitate resursele acumulate de-a lungul existentei noastre in acest univers.
De aceea corpul pare a fi un material solid.
In realitate, conform ultimelor ipoteze lansate de avangardistii in domeniul fizicii cuantice, corpul uman este tot o aglomerare de energii.
Senzatia de material solid, pe care ne-o da corpul fizic, este data de faptul ca, in realitate, substanta solida din noi este o forma condensata a campurilor noastre energetice.
Acesta este si motivul pentru care putem actiona cu atata eficienta la nivelul corpului, doar modificand consistenta si nivelul de vibratie al campurilor energetice prin practica dansului energetic.
Conform acestor principii, corpul fizic se dezvolta in functie de energiile pe care le vehiculam, intrucat forma corpului este determinata de energiile care il tranziteaza.
Fenomenul este si reversibil. Corpul fizic emite energii specifice conformatiei pe care o are.
In consecinta, prin repozitionarea corpului, putem vehicula anumite tipuri specifice de energie.
Pe aceste principii se bazeaza multe tehnici spirituale cum ar fi yoga, vipasana etc.
Cea mai eficienta tehnica de evaluare si diagnoza in coaching este studiul corpului fizic.
Inainte de a aplica orice program de coaching, este necesar ca, mai intai, sa se realizeze un studiu amanuntit asupra corpului fizic atat in ce priveste fizionomia, cat si postura.
Atunci cand respiram incorect, trupul are o postura incorecta.
Acesta este si motivul pentru care, pentru a corecta respiratia, vom corecta postura trupului.
Pornind de la aceste concluzii, in programul de dans vom cauta sa avem o tinuta corporala adecvata, astfel incat actul respirator sa se desfasoare, in mod preponderent, la nivelul abdomenului, asa cum sustin si teoriile medicale.
Respiratia preponderent abdominala se realizeaza prin urcarea si coborarea muschiului diafragmei (muschiul ce separa plamanii de organele interne) cu efect in extinderea si contractia cavitatii abdominale.
Procesul de respiratie mai are cel putin inca doua scopuri esentiale si anume:
·masarea organelor interne;
·antrenarea energiilor din zona cavitatii abdominale.
Cele doua fenomene adiacente respiratiei amprenteaza in mod decisiv felul in care se desfasoara procesul de asimilare a aerului in corpul fizic.
Acesta este si motivul pentru care, atunci cand apare o urgenta medicala, primul lucru necesar este sa respiram cat mai adanc.
Desi, din punct de vedere teoretic, majoritatea stim cum sa respiram corect, putini reusim sa ne mobilizam spre a stimula procesul de respiratie, asa incat sa se desfasoare, in mod preponderent, prin extinderea si contractia abdomenului.
Se intampla acest fenomen datorita faptului ca muschiul diafragmei nu poate fi comandat de la nivelul mintii pentru o perioada mai lunga de timp deoarece, asa cum am mai afirmat, energiile venite din planurile exterioare au tendinta de a ne distrage.
Pentru a identifica cea mai buna metoda de respiratie corecta am studiat comportamentul celor care duc o viata sanatoasa.
Astfel, am realizat ca taoistii chinezi (unii dintre cei mai sanatosi oameni de pe pamant) au cavitatea abdominala relaxata, iar organele interne sunt comasate in partea de jos a abdomenului, ca si cum ar sta intr-un sac.
De asemenea, spre deosebire de postura abdomenului la cei mai multi dintre pamanteni, abdomenul taoistilor este usor, usor impins in fata.
Tinand cont de aceste observatii am incercat sa modelez procesul respirator, reproducand postura taoistilor.
In acest scop, am impins usor coloana vertebrala din dreptul abdomenului in directia inainte.
Imediat ce am luat aceasta postura, am realizat ca respiratia se desfasoara, in mod preponderent, la nivelul cavitatii abdominale, fara sa mai fie necesar sa intervin la nivel mental.
Cercetarile demonstreaza faptul ca energiile benefice sunt de nuanta mai deschisa, iar cele mai putin benefice sunt de nuanta mai inchisa cu tendinta spre culoarea negru.
In mod normal, nu vedem luminile din planurile subtile intrucat acestea se manifesta pe niveluri de vibratie care depasesc ecartul de sensibilitate al ochilor.
Desi, in conditii obisnuite, nu percepem energiile din planurile subtile, atunci cand practicam cu inspiratie si daruire dansul energetic, la nivelul centrilor nervosi apar semnale electrice care, la inceput, se traduc in lumini difuze si instabile.
In astfel de momente, daca ne antrenam cu si mai multa implicare sufleteasca, avem sansa ca aceste lumini sa se transforme in imagini clare si bine definite.
Spre marea mea uimire, multi practicanti incepatori in dansul energetic, dupa doar cateva miscari terapeutice, au inceput sa "vada” lumini.
Acesta este un semn ca energiile creatoare din timpul dansului energetic sunt atat de puternice incat reusesc sa emane semnale electrice generatoare de lumini multicolore si chiar imagini.
De regula, imaginile percepute in timpul dansului sunt franturi din viata subtila sau chiar din viata reala. Aceste imagini ne pot da raspunsuri la intrebarile vietii sau pot constitui suport pentru aspiratiile noastre. Pe masura ce vizualizam aceste imagini, energiile acestora isi fac loc in programele noastre de viata, favorizandu-ne un parcurs mai usor pentru indeplinirea misiunii de viata.
Dansul energetic poate deveni un antrenament de programare a vietii.
Din punctul de vedere al fizicii cuantice fenomenul de armonizare a programelor de viata prin dansul energetic poate fi interpretat in felul urmator:
Imaginile percepute in timpul dansului reprezinta manifestari ale energiilor din univers.
Energiile din univers sunt fluide (ca aerul sau ca apa).
Atunci cand antrenam energiile in scopul binelui, acestea se vor deplasa pe canalele de lumina care favorizeaza programele de viata benefice.
Pentru a accesa energiile benefice ale universului va sugerez sa va imaginati ca dansati intr-un fluid ideal.
Acest fluid poate fi dirijat cu bratele dupa aceleasi principii dupa care dirijati apa in cada de baie.
Tinand cont de acest model, in timpul dansului vom utiliza palmele pentru a dirija energiile, asa cum dirijam apa in cada.
Manifestand o asemenea putere in timpul dansului pendular se poate inversa ceasul biologic. Asadar, spre deosebire de ceasul de tip pendul, prin dansul pendular putem inversa sensul de curgere a timpului de viata, inducand in fiinta noastra energii noi, regeneratoare si creatoare de frumos.
Energiile nou introduse in dansul pendular au scopul de a inversa procesele biologice si de a reseta programele de viata.
Nu este necesar sa parcurgem procese mentale foarte complicate pentru a inversa ceasul biologic, ci, pur si simplu, ne putem lansa cu toata daruirea in dansul ener-getic pendular, iar pe acest fond viata poate capata un nou sens, mai bun si mai frumos.
Prin dansul energetic pendular putem amorsa acea pompa de energie regeneratoa-re pentru a deveni mai puternici, asa cum am fost in momentele cele mai bune ale vietii.
Dansul energetic pendular se aplica prin deplasarea periodica a extremitatilor corpului in plan lateral sau circular, de o parte si de alta a pozitiei de echilibru.
Prin deplasarea extremitatilor corpului se amplifica regimul de activitate al orga-nelor, aparatelor si sistemelor, care functioneaza dupa modelul unei pompe de fluid. In mod practic, deplasarea extremitatilor corpului dupa principiul pendulei determi-na cresterea debitului de fluid in toate pompele din organism.
Cele mai importante organe, aparate si sisteme, care functioneaza dupa principiul pompei, sunt: plamanii, inima, sistemul limfatic, ficatul impreuna cu colecistul, pan-creasul impreuna cu splina, aparatul excretor, etc.
De asemenea, fiecare celula din trup functioneaza dupa principiul pompei.
In dansul pendular, trunchiul, impreuna cu capul se rotesc dupa principiul pompei rotative, iar mainile se deplaseaza dupa principiul pompei cu piston.
Atunci cand corpul este antrenat in acest tip de miscari, toate organele care functioneaza dupa principiul pompei isi amplifica regimul de functionare.
In noii parametri de functionare toate organele, aparatele si sistemele cresc debitul secretiilor, decolmatand aluviunile depuse pe canalele de distributie ale fluidelor. Pe acest fond, celulele vor fi alimentate cu mai multa "hrana”, optimizandu-si activitatea.
Cele mai importante transformari benefice din corp ca urmare a dansului pendular sunt:
a. Prin cresterea regimului de efort - inima pompeaza mai mult sange in aparatul circulator, iar plamanii antreneaza mai mult aer in corpul fizic.
b. Rotirea trunchiului si bratelor dupa o traiectorie clara si bine definita relaxeaza intreaga fiinta.
Atunci cand intram in stare de relaxare, sistemul nervos parasimpatic preia comanda proceselor biologice amplificand activitatea organelor interne, in special a celor implicate in procese care presupun secretia si pomparea substantelor.
c. Prin compresia si decompresia cartilajelor se asigura reimprospatarea cu limfa a elementelor de legatura dintre segmentele osoase. Acest fenomen determina cresterea fluxului energetic in intreg corpul fizic.
d. Prin incordarea si relaxarea muschilor se asigura transportul limfei in planul vertical al corpului.
e. Prin balansul coloanei vertebrale de o parte si de alta a pozitiei de echilibru se amplifica circulatia energetica de-a lungul maduvei spinarii.
f. Prin rotirea corpului de o parte si de alta a pozitiei de echilibru se asigura cresterea vitezei de deplasare spre crestet a energiilor pamantului si fluidizarea spre pamant a energiei cerului.
Prin comprimarea si decomprimarea segmentelor musculare se asigura cresterea volumului de sange din zona capilarelor, locul in care se desfasoara procesele de ardere de la nivel celular.
De cand dansez in mod sustinut nu ma mai gandesc la cat mai am de trait, ci ma gandesc sa creez incontinuu, ca si cum as trai vesnic.
Fiecare moment din viata noastra este important, iar dansul energetic va da ocazia sa va petreceti timpul cat mai frumos cu putinta!
Atunci cand va aflati in dans, practic va conectati la valorile frumoase ale vietii simtind din plin bucuria de a trai. Acesta este motivul principal pentru care va sugerez sa practicati dansul energetic cat mai mult timp din viata voastra!
In timpul dansului meditativ puteti elibera energiile blocate din corpul fizic si din planurile subtile. In momentul in care atingeti aceste obiective sunt mari sanse sa obtineti vindecarea in doar cateva sedinte de terapie.
CUPRINS
Dragi cititori ................................................................................................ 3
Capitolul I.
BAZELE TEORETICE ALE DANSULUI ENERGETIC ................5
1. Cum am descoperit dansul energetic? ............................................... 5
2. Planurile in care actioneaza dansul energetic ................................... 11
2.1. Actiunea dansului energetic la nivelul spiritului ............................ 11
2.2. Actiunea dansului energetic la nivelul sufletului............................ 12
2.3. Actiunea dansului energetic la nivelul corpului fizic...................... 13
3. Secretul succesului prin dansul energetic........................................... 14
3.1. Expansiunea sufletului in univers.................................................... 14
3.2. Diminuarea si vindecarea starilor de constiinta............................... 16
3.3. Elevarea starilor de constiinta.......................................................... 19
4. Zonele de impact ale dansului energetic............................................. 20
4.1 Dansul energetic poate fi o completare la toate celelalte forme
de dans.................................................................................................... 20
4.2 Impactul dansului asupra vietii cotidiene......................................... 21
4.3 Impactul dansului asupra planurilor subtile...................................... 22
5. Utilitatea dansului energetic................................................................. 25
5.1. Dansul energetic pentru prevenirea si terapia suferintelor acute..... 25
5.2. Dansul energetic pentru terapia bolilor cronice............................... 29
5.3. Cresterea performantelor vietii prin dansul energetic...................... 32
Capitolul II.
MANAGEMENTUL DANSULUI ENERGETIC.................................. 35
1. Motivatia dansului energetic............................................................... 35
2. Managementul "spatiului” prin dansul energetic.............................. 39
2.1. Strategia cuceririi spatiilor............................................................... 39
2.2. Retragerea simturilor........................................................................ 42
2.3. Reintregirea in spatiul sacru............................................................ 44
3. Managementul timpului prin dansul energetic.................................. 46
3.1. Valoarea timpului utilizat pentru dansul energetic.......................... 46
3.2. Dilatarea timpului prin dansul energetic.......................................... 48
3.3. Transferul nevoilor - catre univers...................................................51
3.4. Respiratia in timpul dansului energetic....................................... 52
4. Tehnici de optimizare a dansului energetic.........................................56
4.1. Baia de energii din dansul energetic................................................ 56
4.2. Baia de sunete in dansul energetic................................................... 60
4.3. "Negocierea” cu trupul in timpul dansului...................................... 64
Capitolul III.
ANTRENAMENT PRIN DANS ENERGETIC...................................... 67
1. Dansul energetic individual.................................................................. 67
1.1. Cultura dansului energetic individual.............................................. 67
1.2. Dansul energetic individual poate deveni un dar firesc .................. 69
2. Dansul energetic la unison................................................................... 70
2.1. Modelul Hawkins, de amplificare a energiilor in dansul energetic la unison...70
2.2. Testimonialele practicantilor de dans energetic la unison............... 73
2.3. Organizarea si conducerea dansului energetic la unison................. 75
3. Dansul energetic in combinatie cu alte terapii.................................... 77
3.1. Clarauditia lui Beethoven............................................................... 77
3.2. Combinatii terapeutice care implica dansul energetic.................... 79
4. Reprogramarea vietii prin dansul energetic....................................... 81
4.1. Puterea dansului energetic............................................................... 81
4.2. Procedura de manifestare a intentiei in dansul energetic.................83
5. Organizarea activitatilor pentru dansul energetic............................. 84
Capitolul IV
INITIEREA IN DANSUL ENERGETIC
1. Incalzirea in dansul energetic............................................................... 93
1.1. Strategia incalzirii corpului fizic......................................................93
1.2. Incalzirea intuitiva .......................................................................... 94
A. Strategia incalzirii intuitive........................................................... 94
B. Procedura de incalzire a mainilor.................................................. 96
C. Procedura de incalzire a pielii....................................................... 97
D. Incalzirea a coloanei vertebrale.....................................................98
1.3. Incalzirea energizanta (Incalzirea rapida)........................................ 99
2. Tipurile de dans energetic.....................................................................101
2.1. Polaritatea dansului energetic.......................................................... 101
A. Dansul energetic de tip yang......................................................... 101
B. Dansul energetic de tip yin............................................................ 102
2.2. Cele 12 tipuri de dans energetic....................................................... 103
3. Dansul energetic liber............................................................................104
3.1. Caracteristicile dansului energetic liber...........................................104
3.2. Procedura de aplicare a dansului energetic liber............................. 106
4. Dansul cuantic........................................................................................ 108
4.1. Innobilarea planurilor subtile prin dansul cuantic .......................... 108
4.2. Procedura de executie a dansului cuantic........................................ 110
5. Dansul din pozitia culcat.......................................... ............................ 112
5.1. Argumentele dansului energetic din pozitia culcat.......................... 112
5.2. Procedura de executie a dansului din pozitia culcat........................ 114
Capitolul V
APROFUNDAREA DANSULUI ENERGETIC.................................... 117
Preambul ................................................................................................. 117
1. DANSUL DE IMPAMANTARE.......................................................... 118
1.1. Importanta energiei pamantului in viata omului ............................. 118
1.2. Procedura dansului de impamantare................................................ 119
2. DANSUL RELATIILOR ..................................................................... 121
2.1. Motivatia dansului energetic in relatiile cu oamenii........................121
2.2. Aplicarea gesturilor in dansul energetic.......................................... 125
2.3. Dansul relatiilor – procedura........................................................... 129
3. DANSUL PENDULAR......................................................................... 131
3.1 Antrenarea pompelor de energie pentru a stimula misiunea vietii... 131
3.2 Procedura de aplicare a dansului energetic pendular...................... 133
3.3 Dilatarea timpului prin dansul pendular .......................................... 135
4. DANSUL GLOBULUI DE LUMINA................................................. 136
4.1. Puterea energetica a bratelor............................................................ 136
4.2 Procedura dansului globului de lumina........................................... 139
5. DANSUL ANGELIC............................................................................. 140
5.1. Puterea ingerilor............................................................................... 140
5.2. Procedura de aplicare a dansului angelic........................................ 141
6. DANSUL INTENTIILOR.................................................................... 143
6.1 Darul intuitiei ................................................................................... 143
6.2 Argumentele intentiei ....................................................................... 145
6.3 Dansul intentiilor – procedura .......................................................... 146
7. DANSUL COPACULUI...................................................................... 148
7.1. Puterea plantelor............................................................................... 148
7.2. Procedura de aplicare a dansului copacului.................................... 150
7.3. Stimularea bucuriei de a trai prin dansul copacului........................ 151
Capitolul VI
DANSUL INTEGRATIV.......................................................................... 153
Preambul ................................................................................................... 153
1. DANSUL MEDITATIV........................................................................ 154
1.1. Prioritatile dansului meditativ.......................................................... 154
1.2. Tipurile de dans meditativ............................................................... 155
1.3. Procedura dansului meditativ.......................................................... 158
1.4. Dansul de vindecare locala.............................................................. 159
2. DANSUL CEREBRAL......................................................................... 161
2.1 Cum am ajuns sa aplic dansul trunchiului cerebral?.........................161
2.2. Cum am reusit sa dansez pe cap?.....................................................163
2.3. Metode de lucru in dansul cerebral.................................................. 164
2.4. Procedura de aplicare a dansului cerebral........................................166
2.5. Caracteristici specifice dansului cerebral........................................ 166
3. Dobandirea inaltei performante prin dansul energetic .................... 168
3.1. Necesitatea abordarii armonioase a dansului energetic................... 168
3.2 Etapele de evolutie a dansului energetic........................................... 169
4. MODELAREA VIETII PRIN DANSUL ENERGETIC.................... 173
4.1. Optimizarea practicii dansului energetic......................................... 173
4.2. Optimizarea programului de dans energetic.................................... 175
5. DANSUL INTEGRATIV...................................................................... 177
5.1. Infrumusetarea vietii prin dansul integrativ..................................... 177
5.2. Procedura de aplicare a dansului integrativ .................................... 178
5.3 Procedura asimilarii dansului energetic........................................... 179
5.4. Epilog la dansul integrativ.............................................................. 180
Capitolul VII
SUNETUL MUZICII IN DANSUL ENERGETIC................................ 181
1. Strategia de asimilare a muzicii de buna calitate.............................. 181
2. Incantarea materiei prin muzica........................................................ 185
3. Cuantificarea muzicii........................................................................... 187
4. Efectele muzicii de inalta vibratie...................................................... 190
5. "Calatoria” spre auditia de inalta calitate......................................... 191
5.1. Beneficiile muzicii........................................................................... 191
5.2. Nivelurile de constiinta ale muzicii................................................. 192
5.3. Elevarea spirituala prin muzica ...................................................... 195
5.4. Optimizarea muzicii.........................................................................196
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 208
Format: 16x24